donderdag 4 juli: summerevent UBC
De Utrecht Bike Community fietst op 4 juli de zomer in met een rijk programma

We hebben een mooie line up van programma`s die we in de schijnwerpers zetten voor je. Zo licht Martijn van Hulsteijn van Vuelta Holland het activatieprogramma toe waarop aangehaakt kan worden. Kans voor jou? Meld je dan aan via welkom@utrechtbikecommunity.nl. 

Hoe organisaties uit de regio elkaar vinden voor grote fietsklussen: Noor Zwinkels (Keijzer Communicatie) vertelt over de tender die ze met een consortium uit de regio voor en in de provincie gaat uitvoeren. Aanhaker of inspiratie voor je?

Goed om over na te denken zijn de kansen rondom fiets en toeristische ontwikkeling waarover Arno Ruis (RBT Heuvelrug & Vallei en NBTC Holland Marketing) ons ruimhartig deelgenoot maakt.

Het is de ambitie van de Utrecht Bike Community om jou te informeren, te verbinden en te inspireren. Om dat nog beter te kunnen doen is er nu ook een gaaf online platform gerealiseerd zodat anderen jou of jouw activiteiten kunnen vinden. Hier kun je zaken delen en elkaar uitnodigen. Het nieuwe online community platform vinden we meer dan de moeite waard om verder toe te lichten en samen te vieren met een netwerkborrel.

Waar: Stadstuin
Wanneer: donderdag 4 juli van 15.30 - 18.00
AANMELDEN

Het wordt zo een rijk programa waar jij mogelijk toch nog jouw verhaal aan toe zou willen voegen. Daar is ruimte voor gereserveerd. Mocht het deze keer niet passen dan mogelijk de volgende ronde. Mocht dat zo zijn dan horen we dat graag! Houd de agenda op de website in de gaten voor de complete agenda. Als het past bij jouw ambities en interesses om te delen of te vermenigvuldigen is deze nieuwsbrief ook een uitnodiging om vast je profiel op het nieuwe community platform aan te maken: welkom!

Hopelijk zien we je tijdens het summer event op 4 juli, op het community platform of bij een andere gelegenheid 'en route'. Samen realiseren we onze ambities rondom de fiets in onze prachtige bruisende regio!

Programma - 4 juli

Op donderdag 4 juli zullen in de Stadstuin de verschillende onderwerpen en domeinen, ook grensoverschrijdend, de revu passeren. Zowel het publieke als private domein krijgt een podium. De grote diversiteit aan invalshoeken rondom de fiets zoals infra, mobiliteit, vakhandel, sport, wetenschap, toerisme, gezondheid, beleid, belangenbehartiging, fietsschool, evenementen et cetera zullen op interactieve wijze in de schijnwerpers worden gezet. Dit gebeurt in lijn met wat jullie aan het begin van dit jaar duidelijk als voorkeur te kennen gaven. Wat jullie nog meer wensten...

Dat delen we ook graag op 4 juli.

Wij kijken ernaar uit!

Maak je UBC profiel aan

We nodigen je uit lid te worden van de Utrecht Bike Community. We zijn volop in ontwikkeling en hard aan het werk om hier alle informatie te verzamelen over Utrecht & fietsen. Voor als jij je graag wilt warmen aan het vuur rondom de fiets in de regio kun jij je hier gratis aanmelden.