lentebijeenkomst verplaatste naar 11 juni
Nieuwe datum lentebijeenkomst: donderdag 11 juni 15.30-17.45

Wij hoeven de reden niet te noemen, maar de lentebijeenkomst is uitgesteld naar 11 juni. Wij zouden jullie dan graag weer zien in het gemeentehuis van Zeist. We houden jullie op de hoogte of we elkaar daar ontmoeten of dat we dat elkaar dan zien via een livestream. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om elkaar weer te zien.

We staan dan natuurlijk stil bij de aard en omvang van de impact van Corona op het fietsen in de regio, uw organisatie en jullie werk. Welke kansen biedt het? Of zijn het vooral bedreigingen? Hoe kunnen we als UBC elkaar helpen? Wie biedt of zoekt hulp?

Om dit voor te bereiden sturen we je op korte termijn een paar vragen toe om inzicht te krijgen wat de gevolgen zijn voor de leden van Utrecht Bike Community.

We staan op de 11e ook stil met NTFU en onder andere  Rodrick de Munnik en Jaap van Hulten( Head of Jumbo-Visma Academy) bij de net verschenen wielersportmonitor van de NTFU. Wat zijn de belangrijke en verrassende trends en onwikkelingen? En wat betekent Corana in deze?

We zullen dan ook de stand van zaken delen vanuit La Vulelta Holanda, Business Peloton Utrecht etc. rondom de  impact van het verplaatsen van de grote wielerrondes. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor geplande activiteiten en  nieuwe initiatieven van deze en gene.

Kortom het zijn bewogen tijden waarin we elkaar hard nodig hebben om samen te werken, de ander bij te staan, hulp te vragen en te bieden, elkaar te informeren en te inspireren. Mocht je al iets willen delen met ons, mail ons dan met je vragen, ideeen, wensen of bel ons voor een kop koffie op 1,5 meter afstand! 

We wensen je voor nu veel gezondheid, inspiratie  en fietsplezier!

Groet,
Nelske en Ernest

PS: niet vergeten hè om het in je agenda te verplaatsen van 14 mei naar 11 juni.