3 leuke fietsevenementen komende weken
28 februari: Congres fietsstad van de toekomst

Het fietscongres Fietsstad van de toekomst heeft als thema: Fietsgeluk!  Het congres wordt geopend door een inspirerende key-note van Marco te Brömmelstroet en er worden verschillende workshops gegeven. We sluiten de dag af met de feestelijke uitreiking van de titel Fietsstad 2020. Wees er snel bij want aanmelden kan tot en met woensdag.

Lees meer
28 feb - 1 maart: Fiets en wandelbeurs

Naast de Fiets en wandelbeurs vindt ook de E-bike Xperience plaats in de jaarbeurs. E-bike Xperience biedt een overzicht van de nieuwste modellen van ongeveer vijftig merken. Twee verschillende testparcoursen geven je de gelegenheid om naar hartenlust e-bikes en speed pedelecs te testen.

Lees meer
5 maart: Vuelta wielercafe

Donderdag 5 maart organiseert het BPU samen met AFAS een Vuelta wielercafé speciaal voor BPU-partners en genodigden.

Met nog ruim 5 maanden voor de start van de Vuelta in Utrecht is dit het moment om bijgepraat te worden door de organisatie van La Vuelta Holanda 2020. Je krijgt meer info over de side events die gaan plaatsvinden en de hospitality tijdens de ploegentijdrit. Daarnaast interviewt journalist Daan van den Berg de ploegleider van Sunweb, Iwan Spekenbrink en Martijn Tusveld en ex profwielrenner Stef Clement. Van tevoren nog samen fietsen als je wilt....Kortom: dit wil je niet missen!

Datum: donderdag 5 maart 2020
Tijd: ontvangst vanaf 16.00 uur
Locatie: hoofdkantoor AFAS in Leusden (Philipsstraat 9)
Aanmelden via link hieronder 

Lees meer