Ben jij er ook 23 september?
programma - 23 september - UBC te gast bij a.s.r.

Ha ##firstname##,

Het  is het alweer bijna zover. Bij deze een update over het programma en praktische zaken rondom ons evenement bij a.s.r. op 23 september. We hebben een mooi en divers programma voor jullie samengesteld met, door en voor de community.

We zullen terugblikken op de vorige bijeenkomst en op Velocity 2021 in Lissabon. We spreken uitgebreid met Boudewijn van Uden (directeur corporate communication bij a.s.r.) en praten met hem over het a.s.r.-fietsbeleid. Ook over zijn verschillende fiets petten, zoals bijvoorbeeld zijn rol als Fiets-ambassadeur. 

We nemen het thema Fiets & Gezondheid onder de loep met o.a. Marcel Hindriks (a.s.r. Vitality), Prof. Dr. Frank Backx en Ernest van den Bemd.

We zullen spreken over fiets flow en fietsgeluk met Kaspar Hanenberg en Gjilke Keuning. En Henri van der Vegt praat ons bij over de mooie ontwikkelen rondom ‘Heel Overvecht Fietst’. 

We bespreken de impact van de leaseregeling op gebruik van de fiets met Klaas Hartman van Lease a Bike.
We verkennen de merites rondom instroom van fietsenmakers met Guido van der Pouw van Fietsned.
We sluiten af met drie pitches: de driewielfiets van Tworby, Werken in Beweging en het Sport Akkoord.

Een programma met voor ieder wat wils! En uiteraard komen we bij elkaar om elkaar te weer live te zien, te leren kennen en te netwerken. Dus drinken we een borrel met elkaar na afloop.

Wij hebben er heel veel zin in!  

We hebben we een zeer beperkt aantal plaatsen, daarom kun je niet last minute besluiten om te komen en is het dus van belang om je nu op te geven. Dan kan dat HIER. Aanstaande maandag krijg je bericht of we je aanmelding nog kunnen honoreren. Ook zouden we het fijn vinden wanneer je je op tijd afmeldt wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn zodat iemand anders jouw plek kan innemen. 

Wij respecteren uiteraard de dan nog geldende Corona regelgeving. We laten je snel weten wat deze betekenen voor onze bijeenkomst.

We hopen je te zien op donderdag 23 september bij a.s.r. op de Archimedeslaan in Utrecht! Het programma start om 15.30.

Tot dan!

Hartelijke groet,
Nelske en Ernest

Graag jouw speciale aandacht voor deze actie: