zien we je 23 februari?
23 februari - UBC te gast bij UW

Ha ##firstname##,

Bij deze willen we je graag uitnodigen voor UBC te gast bij UW. Als participatiebedrijf van Utrecht werkt UW aan een inclusieve samenleving, waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Inclusiviteit is het thema van deze bijeenkomst. Lees hieronder meer over het programma.

We hopen jou te zien op donderdag 23 februari om 15.30 bij UW op Niels Bohrweg 121 te Utrecht

Vriendelijke fietsgroet,
Nelske en Ernest

Tijdens "UBC te gast bij UW" zetten we het thema inclusiviteit in de schijnwerpers. Dit doen we tussen 15.30-17.00 met aansluitend een borrel tot 17.45!

We hebben het tijdens deze bijeenkomst over werken aan de fiets vanuit een afstand tot de arbeidsmarkt. We bespreken andere thema's zoals fietsarmoede, fietscultuur en fietsen met een beperking. Dit doen we met o.a. 

  • Gertjan Stoker is Algemeen directeur bij UW Reïntegratie en tevens onze gastheer. Uiteraard heet hij ons welkom en vertelt hij over UW.
  • Susanne Schilderman is als Wethouder van Utrecht verantwoordelijk voor Financiën, Economische Zaken, Circulaire Economie, Openbare Ruimte, Markten en Havens. Zij is zo ook de zgn. aandeelhouder van UW
  • Angela van de Kloof werkt bij Mobycon. ‘Stimuleren van het gebruik van de fiets is een mooi instrument om bereikbaarheidsdoelstellingen te halen en tegelijkertijd bij te dragen aan gezondheid, participatie en de kwaliteit van de leefomgeving.’ is haar visie, die ze al op verschillende podia en via verschillende publicaties heeft gedeeld. En nu dan ook bij ons.
  • Allal Sallou is naast Bestuursadviseur van onze stichting Utrecht Bike Community ook regiomanager bij Jeugd Gezondheidszorg, vanuit zijn eigen werk en achtergrond en zal hij meepraten over inclusiviteit.
  • Jelle Bakker kennen we allemaal als Fietsburgemeester van Utrecht. Vanuit de overtuiging: "Fietsen moet toegankelijk zijn voor alle Utrechters." zal hij meepraten vanuit diverse projecten die hier naadloos bij aansluiten.
  • Als er één partij opkomt voor de belangen van  verschillende doelgroepen dan is dit natuurlijk de Fietsersbond. Namens hen schuift dan ook  Karlijn Janssen aan die zich o.a. inzet voor fietsers met een beperking.

Verder staan er ook pitches vanuit UMCUtrecht, Cycling for climate en de helmendagen op de rol. En zoals je van ons gewend bent, sluiten we af met een borrel aangeboden door UW!