Lees meer over Innovam en onze gastheren
Innovam - Tweewieler Academy

Ha ##firstname##,

Nu bijna echt iedereen weer terug is van de zomervakantie nog even een reminder en een laatste update over ons programma. We zien je graag op onze laatste "UBC te gast bij..." Innovam - Tweewieler Academy in Nieuwegein op 22 september! Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd. In het laatste kwartaal van 2022 is er ook nog een kans om aan te sluiten bij een fietstocht / UBC café.

Onze bijeenkomsten zijn altijd van, voor en door de community. Zo ook het hosten hiervan. Bij deze willen we hieronder graag onze gastheren voorstellen en even kort iets vertellen over de toffe locatie waar wij deze keer de bijeenkomst houden. De bijeenkomst zal ook deze keer voorgezeten en gepresenteerd worden door Lucas Harms (Directreur Dutch Cycling Embassy) en Ernest van den Bemd (UBC).

We hopen jou te zien op donderdag 22 september om 15.30 bij Innovam - Tweewieler Academy. Ook krijg je de mogelijkheid aan te sluiten bij één van de workshops. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Herme Bruin - Directeur Innovam

Herme Bruin is onze gastheer deze editie. Hij is in 2008 van Bovag naar Innovam gegaan. Hij stelt de de faciliteiten van Innovam graag aan UBC te beschikking en zal het met ons hebben over opleiden, ontwikkelingen, perspectieven van het werken in de mobiliteit en het vak.

Robbert Jan van den Berg - Manager Tweewieler Academy

Tweewieler Academy is een onderdeel van Innovam. Robbert Jan is verantwoordelijk voor het opleiden van nieuwe fietsenmakers. Met hem bespreken we de uitdagingen van het tweewielersvak.

Voorafgaande aan de bijeenkomst heb je de mogelijkheid een workshop bij te wonen van de Tweewieler Academy. Deze starten om 14.00. Er valt te kiezen uit de volgende workshops: 

  • Workshop E-bike en connectiviteit
    Tijdens deze workshop gaan we in op de mogelijkheden om jouw fiets te verbinden met jouw telefoon.
  • Workshop Onderhoud & Veiligheid
    Tijdens deze workshop krijgen we te zien wat er echt belangrijk is dat goed werkt op een fiets voor de veiligheid.

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche. Zij werkt aan beter opgeleide professionals in de mobiliteitsbranche. Dit doen zij op verschillende manieren en onder verschillende namen. Onder de naam Innovam verzorgen ze een breed spectrum aan trainingen en opleidingen voor de gehele branche. In aanvulling daarop hebben we verschillende merken die zich ieder focussen op specifieke aandachtsgebieden, te weten AutoNiveau, EDGe en Tweewieler Academy.

Lees meer

De Tweewieler Academy is de plaats om je te blijven ontwikkelen op het vak 'fiets'. Zij bieden korte trainingen, maar ook training om in te stromen als in de tweewielerbranche. 

Van het afleveringsklaar maken van en een fiets tot het repareren en controleren van remsystemen. Nu met de electrische fiets belangrijker dan ooit. Maar ook klantgericht communiceren en opleiding tot fietstechnicus.

Lees meer