Beste  ##firstname##,

Het zijn bijzondere tijden! Corona heeft op alles en iedereen invloed. Als voorbereiding op ons volgende event proberen wij zicht te krijgen op de aard en omvang van de impact van Corona op ons aller werk. Wat betekent dit voor jou als lid van de community en hoe kunnen we elkaar helpen bij deze gerezen bedreigingen en kansen. De community is er in goede en slechte tijden voor ons allen!

Om beter beeld te krijgen van de impact willen we je vragen om een paar vragen anoniem te beantwoorden. Dit duurt slechts 2 minuten.
>> vragen beantwoorden >>

Wat we doen met de antwoorden
De uitkomsten van deze vragen bespreken we graag met je tijdens de volgende bijeenkomst. We willen met deze uitkomsten onder andere een beeld krijgen van wat jouw visie is op kansen en bedreigingen en hoe we elkaar gaan helpen. Gedeputeerde Arne Schaddelee had het bijvoorbeeld tijdens de winterbijeenkomst al over de systeemsprong voor de fiets. Zorgt Corona voor het momentum om deze systeemsprong te maken? Of juist niet? En hoe dan?

Tegelijkertijd gaan we aan de slag om vraag en aanbod in deze, over de domeinen heen, bij elkaar te brengen. Zou jij hulp kunnen gebruiken? Op welke manier? En wie kan jij helpen? Er zijn allerlei opties om dit bij elkaar te brengen. De meest eenvoudige is om dit, al dan niet vertrouwelijk, direct met ons te delen. Wij bespreken dit naar keuze telefonisch, bij een kop koffie of online om vraag/aanbod op de juiste plek krijgen. Er is veel ervaring met goede en slechte tijden in de community. Ook bij ons. Schroom niet: mail of bel! 

Over de lentebijeenkomst
Op 11 juni staan we niet alleen stil bij kansen en bedreigingen maar ook bij de bijzondere ontwikkelingen rondom de wielersport. Dit doen we aan de hand van  de uitkomsten van de wielersportmonitor van de NTFU. Deze nemen we onder de loep met NTFU en o.a. met Rodrick de Munnik (10 jaar hoofdredacteur Fiets Media) en Jaap van Hulten (hoofd van Academy Jumbo Visma en Lennard Vis van (marketing manager Shimano Benelux).

Kortom: 11 juni wordt een boeiende date met bijzondere onderwerpen en gasten. We doen dit op eigentijdse wijze met gasten aan tafel en jullie met een lekkere kop koffie op je vertrouwde werkplek, aangezien het gemeentehuis in Zeist wegens Corona gesloten is.  

Zet donderdag 11 juni 15.30 in je agenda. Je ontvangt tijdig nog meer informatie en de link om de live stream te bekijken.

Met vriendelijke groeten,
Nelske en Ernest

www.utrechtbikecommunity.nl
twitter: @UtrechtBikeComm
Ernest van den Bemd - 0625024307
Nelske Thalen - 0611158561