sluit je aan op 1 juli in Amersfoort?
Ga je mee naar Amersfoort op 1 juli?
Bike Brainstorm & Bikedaten gaaf en effectief: geslaagd!

savethedate-amersfoortcheck hier het programma op 1 juli in Amersfoort

Afgelopen donderdag vond de Bike Brainstorm & Bike Daten plaats. Met zo'n 30 fietsprofessionals fietsten we door Utrecht. Van Lepelenburg naar 't Wapen van Haarzuylen. 

We begonnen bij Lepelenburg. Hier verzamelden we en kreeg iedereen een kaartje met de route en zijn fietsdates. Ernest gaf een korte inleiding over het ontstaan van deze Bike Brainstorm in samenwerking met de ROM. We hebben de fietsdates met zorg uitgekozen: welke ontmoeting kan voor wie waardevol zijn. Zo werd er gematcht met DCE en de ROM om te delen, brainstormen en plannen te toetsen. Voorts werd er voor de anderen gematcht op verbreding en verdieping van netwerk.

bike brainstorm - lepelenburg

Vanaf Lepelenburg fietsten we in tweetallen naar de volgende stop. Ondanks dat iedereen de route had ontvangen, blijkt dat er meerdere wegen naar Buurten de Fabriek leiden. Van verschillende kanten kwamen we elkaar weer tegen. 

bike brainstorm buurten fabriek

Bij Buurten de Fabriek konden we drankjes bestellen en zocht iedereen zijn tweede fietspartner op. Alle fietsen waren vertegenwoordigd. Van houten fiets tot Van Moof en alles er tussenin.

bike brainstorm op de fiets1WhatsApp Image 2021-05-26 at 17.24.44 (2)

Vervolgens fietsten we naar Buurten in de Bieb waar we een vrolijk onthaal kregen en ons iets te drinken werd aangeboden voor onderweg.

bike brainstorm buurten bieb

De laatste stop was bij 't Wapen van Haarzuylen. Ze hebben achter een prachtig terras waar je met alle maatregelen in acht te nemen heel goed een borrel met bittergarnituur kon nuttigen. Eenmaal daar aangekomen had iedereen zo al met minstens 3 mensen een kwartier lang kennis gemaakt. Het bleek een uiterst effectieve manier te zijn van gericht en efficiĆ«nt netwerken. Zo leerden we dat organisaties als bijvoorbeeld Central events, Cycling for climate, a.s.r., Cycledata, Overvecht fietst, WPU, Join the Dots, gemeente Utrecht bij deze en andere bijeenkomsten waardevolle contacten hadden opgedaan die tot mooie samenwerkingen hebben geleid. We stonden nog even in het bijzonder stil rondom wat DCE en ROM kunnen betekenen voor zakelijke activiteiten in het buitenland. En zo sloten we al buurtend de bijeenkomst af met de door de ROM aangeboden borrel: Dat smaakte heel goed... 1 juli weer een kans?! Zie hier hoe en waar.

bike brainstorm terras4

bike brainstorm wapen van haarzuylendb525dd3-0478-488e-8344-3f2314989d0c

vuelta2022check hier het bericht van BPU