al hebben we genoten van 2021

Ha ##firstname##,

Wat een jaar was 2021. Voor iedereen in ieder geval een bewogen jaar. Er waren serieuze bedreigingen en problemen voor velen onder ons. Tegelijkertijd ontstonden er veel kansen voor het fietsen. Dan is zo'n fiets community wel een uitkomst. Zo waren we waren altijd weer erg blij als we elkaar konden treffen en onze activiteiten met elkaar konden delen. Dan bleken de kopjes koffie, brainstormsessies, bike-daten, tafelgesprekken en borrels, de versnellers om samen die kansen te verkennen en te verzilveren.

De community blijkt zo onder bijzondere omstandigheden te zijn uitgegroeid tot een waardevolle community waar verrassende ontmoetingen, inspirerende gesprekken, waardevolle co-creaties en verrassende innovaties tot stand kwamen en gedeeld konden worden.  

Tegelijkertijd waren deze bijzondere omstandigheden dus ook debet aan dat de fiets nu echt meer op waarde wordt geschat: nationaal toekomst beeld fiets, fiets-revoluties in steden als bijvoorbeeld Parijs, verkoopcijfers om blij van te worden, onderdelen tekort om te gaan hamsteren en een sterke fietscommunity in de regio Utrecht.

Hoe dat er dan uitzag? Zie hieronder een impressie van onze activiteiten: een mooi souvenir en inspiratie om ook in 2022 weer mee verder te gaan. Dan weten we ook weer waar we samen met jou naar uitkijken in 2022.

In 2022 gaan we verder waar gebleven waren: elkaar versterken om de kansen te verzilveren en elkaar helpen als het tegenzit. De omstandigheden worden er op dit moment niet zomaar makkelijker op en de noodzaak om naar elkaar om te zien, zal er dus ook niet minder op worden. Schroom niet om support te zoeken binnen de community. Wij ondersteunen je daar graag bij, al dan niet, bij een kop koffie.

Mocht je tijdens feestdagen nog inspiratie hebben voor bijvoorbeeld onderwerpen bij onze evenementen of zou je deze ook wel samen met een van de andere leden willen hosten dan horen we dat graag en bespreken we dat desgewenst ook bij de koffie.

Voor nu wensen we jou warme en fijne feestdagen. Wij kijken ontzettend uit naar 2022 en delen dan ook z.s.m. meer over ons geplande evenement in Zeist op 3 februari!

Hartelijke fietsgroeten,
Nelske en Ernest