het laatste nieuws
UBC van en voor de community

Utrecht Bike Community krijgt de laatste tijd steeds meer nieuwsberichten binnen van communityleden. Deze verschijnen vervolgens op www.utrechtbikecommunity.nl. We vinden het leuk om te merken hoe er gebruik wordt gemaakt van het netwerk. We kijken uit naar het nationaal fietscongres komende donderdag waar veel bekenden uit het netwerk zullen spreken en willen bij dezen de recent binnengekomen berichten met jullie te delen. 

Groet,
Nelske en Ernest

Veel UBC leden spreken op Nationaal Fietscongres

Donderdag 19 november vindt het nationaal fietscongres plaats. Dit keer digitaal. We vinden het leuk om te zien dat er flink wat leden uit de community zullen spreken en dat Utrecht Bike Community een onderwerp is tijdens het congres.  Bij deze een overzicht van wie er gaan spreken.

Lees meer
Vol op de pedalen voor Vuelta 2022

We zagen en hoorden alles rondom Vuelta 2020 bij UBC langskomen en verheugden ons zeer. De teleurstelling was dan ook groot. Slikken en doortrappen zeiden ze bij BPU: vol op de pedalen! In een energieke online meeting van de Kopgroep Vuelta 2022 op 3 november jongstleden, georganiseerd door het Business Peloton Utrecht, troffen bedrijfsleven en bestuurders elkaar dan ook rondom de plannen voor de Vueltastart 2022 in Nederland. Zowel bedrijfsleven als bestuurders deden daar een oproep aan elkaar.

Lees meer
Werken in Beweging lanceert online kennisplatform

Beweging werkt! Vaker lopen en fietsen naar, tijdens en vanuit het werk maakt productiever, creatiever en gezonder. Maar hoe krijg je medewerkers in beweging? Het antwoord is te vinden op het goed gevulde online kennisplatform dat Werken in Beweging begin november lanceerde.

Lees meer
Save the Date: donderdag 28 januari 2021 in Amersfoort

Op 28 januari 2021 zijn we uitgenodigd in Amersfoort door Wethouder Hans Buijtelaar. We hebben er zin in om een bijeenkomst in deze prachtige stad te realiseren. Gezien de coronamaatregelen weten we nog niet precies hoe het programma eruit gaat zien, maar we houden je op de hoogte!

Lees meer