Oproep: deel je plannen en ideeën voor 2024
nieuwsbrief #12

Ha ##firstname##,

Wat gaat 2023 toch snel; het nieuwe jaar staat alweer voor de deur!
We kijken weer terug op een jaar waarin er veel mooie en interessante dingen op het gebied van fietsen zijn gebeurd. Zeker ook binnen onze community.

Inmiddels zijn we al weer volop bezig met onze plannen, ideeën en programmering voor 2024.
Op 7 december a.s., tijdens onze bijeenkomst UBC Te Gast bij Stichting Utrecht Science Park, vertellen we daar meer over (heb je je nog niet aangemeld, zie onder voor de aanmeld-link).

Deel met ons je plannen en ideeën
Maar jij hebt vast ook mooie plannen en/of ideeën voor het komende jaar. Mogelijk wil je die met de community delen of kun je daarbij de hulp van de leden van de community gebruiken.
Het kan zo maar zijn dat er onder de (inmiddels ruim 650) leden van de community mensen zijn die je verder kunnen helpen bij het ontwikkelen en realiseren van jouw plannen of ideeën.

Vandaar deze oproep: deel met ons je plannen, ideeën of initiatieven voor het komend jaar. Vul daarvoor de enquête in (zie link onderaan) en laat daarbij vooral ook weten waar je de hulp van de community bij kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gebruik maken van de kennis, ervaring, creativiteit of het netwerk van de Utrecht Bike Community of de leden.
  • Antwoord krijgen op specifieke vragen die je hebt of hulp bij problemen waar je tegen aanloopt.
  • In contact komen met mensen of organisaties die je verder kunnen helpen.
  • Een keer ons podium gebruiken om je plan, initiatief, idee, product, dienst, bedrijf of organisatie te presenteren.
  • Feedback, advies of gebruik maken van de collectieve denkkracht van onze community.
  • Hulp bij het vinden van informatie, data of nuttige contacten.
  • Een oproep doen.

Daarom vragen we je om onderstaande link te volgen en de 10 vragen te beantwoorden.
Hierbij kun je aangeven of je het goed vindt dat we jouw plannen, ideeën en/of vragen openlijk delen, bijvoorbeeld tijdens onze bijeenkomst op 7 december.
Of dat je liever hebt dat we op vertrouwelijke basis met je meedenken en kijken hoe we je -stilletjes vanuit de achtergrond- verder kunnen helpen, met wie we je in contact kunnen brengen, etc.
Het delen van jouw plannen en ideeën kan bovendien ook zo maar de vonk zijn voor weer andere mooie ideeën en samenwerkingsverbanden! 

Natuurlijk ontvangen we ook graag jouw ideeën voor de community, bijvoorbeeld welke onderwerpen we eens zouden kunnen oppakken, welke activiteiten we nog kunnen ontplooien of welke bijdrage je zelf aan de community wilt leveren.

Op basis van jullie input krijgen wij een idee waar iedereen mee bezig is, wat er binnen de community speelt en waar we jullie bij kunnen helpen. Dat is voor ons ook weer inspiratie voor thema’s, onderwerpen, bijeenkomsten en activiteiten. Ook stelt dat ons in staat om kansen en mogelijkheden voor je te identificeren en actief met je mee te denken.

Dus vul de vragenlijst snel in dan helpen we je graag verder.
Klik op deze link om de enquete te starten.

Bedankt voor je medewerking!

Ernest & Frank

PS: op 7 December a.s. is onze volgende en laatste bijeenkomst van 2023; UBC te Gast bij Stichting Utrecht Science Park. Mocht je je nog niet hebben aangemeld, dat kan nog via deze link.

De volgende keer jouw verhaal / project / idee / innovatie / artikel / pitch via deze nieuwsbrief of tijdens een bijeenkomst met de community delen? Meld het ons: welkom@utrechtbikecommunity.nl