Over UBC te Gast bij Utrecht Science Park

UBC te Gast bij Utrecht Science Park

Op donderdag 7 december, tijdens onze laatste bijeenkomst van dit jaar, zijn we te gast bij het Utrecht Science Park, het bolwerk van de wetenschap waar kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven intensief samenwerken om nieuwe oplossingen te vinden voor een langer en gezonder leven.
Hier werken en studeren ruim 80.000 mensen aan een gezonde toekomst.
Tijdens deze bijeenkomst die om 15.00 uur start, zoomen we in op de wetenschap rond fietsen, de fiets en alles wat daarmee te maken heeft. Hiervoor hebben we al diverse prominente fiets-wetenschappers weten te strikken.
Daarnaast gaan we ook in op de rol van Utrecht Science Park en wat daar allemaal gebeurt, ook op het gebied van fietsen. 
En we kijken met jullie vooruit naar 2024. Daarbij niet alleen aandacht voor onze eigen plannen voor het komende jaar, maar vooral ook voor jouw plannen en ideeën en hoe de community je daarbij kan helpen.

Na het zaalprogramma (rond 17.00)  is er tijdens de nuttige netwerkborrel ook weer volop gelegenheid om na te praten en te netwerken met de andere communityleden.
Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over het programma en de praktische details. Als je die nog niet ontvangt, meld je dan hier aan.
Meld je hieronder aan voor deze bijeenkomst, dan zien we je graag op 7 december van 15.00 - 19.00/19.30 bij UBC Te Gast Bij Utrecht Science Park!

Sluiten