Hosting

In de geest van een community wordt er aan iedereen de mogelijkheid geboden om een netwerkevent te hosten. Organisaties kunnen op deze wijze als gastheer optreden en hun organisatie in de schijnwerpers zetten. Daarmee hebben ze inspraak op maximaal één onderwerp dat bij het betreffende event wordt behandeld. Bovendien kunnen ze er ook voor kiezen om als gast aan tafel plaats te nemen, wanneer het betreffende onderwerp wordt besproken. 

UBC streeft ernaar om private en publieke partijen de events om beurten te laten hosten. Dat kan zowel voor grote of kleinere organisaties. Er is altijd ook de optie om bijvoorbeeld een fietstocht of een andere activiteit te organiseren voorafgaand aan het tafel- en borrelprogramma. Het is vooral maatwerk waar veel mogelijk is t.a.v. locatie, activiteiten en onderwerpen.

Voorop staat de wens en mogelijkheid dat leden van deze community participeren of om  onderwerpen, activiteiten, wensen, nieuws etc kunnen delen: Neem vooral contact hierover met Ernest of Nelske

Bij de programmering streeft UBC naar een grote diversiteit en afwisseling van de onderwerpen door het jaar heen. Daarbij wordt rekening gehouden met de onderwerpen, zodat ze goed zijn afgestemd op de wensen en behoefte van de verschillende groepen en segmenten in de UBC achterban en dat alle domeinen aan de orde komen. UBC biedt  bovendien extra aandacht aan innovatieve ideeën en initiatieven door middel van pitches of door deze als onderwerp uit te lichten. 

Organisaties die al eens hosting hebben gedaan voor UBC zijn a.s.r.Dutch Cycling EmbassyCannondaleTweewieler Academy, InnovamTUIGemeente AmersfoortGemeente ZeistROM Utrecht en Sweco

ubc-asr-2

UBC te gast bij a.s.r.

ubc in amersfoort 4

UBC te gast in Amersfoort

openingbijeenkomst

UBC te gast bij Sweco

Gedeputeerde Arne Schaddelee over onze bijeenkomsten: 

“Jullie zorgen maar dat ik erbij kan zijn, want dit vind ik echt gaaf én belangrijk.”

UBC Hosten?

Heb jij interesse om de expertise van de community in te schakelen voor één van jouw fietsvraagstukken? Wil jij graag fietsprofessionals uit alle domeinen ontmoeten en zorgen dat ze allemaal weten wie jij bent? Zou jij ons willen hosten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De mogelijkheden zijn legio! 

hosting - banner

Sluit je aan bij Utrecht Bike Community

Jouw gegevens
Uw account
Voer het wachtwoord hieronder nogmaals in om het wachtwoord te bevestigen.
Facturatie gegevens
Sluiten