breng nog snel je stem uit!
Fiets in beeld

Ha ##firstname##,

De fiets is op dit moment heel goed in beeld en speelt een hoofdrol in verschillende programma's op meerdere niveau's. Zo weten we natuurlijk dat het Nationaal Toekomstbeeld Fiets baanbrekend is. Jij kunt jouw idee hiervoor vandaag nog hier inzenden. Daarnaast zal ook je stem deze dagen invloed hebben op de fiets. We zijn benieuwd wat jij gaat stemmen. Heeft de stemwijzer van Wim Bot nog uitkomst geboden? Stem hier nog even snel & anoniem. Een aantal leden van Utrecht Bike Community denken actief mee aan het Utrecht Bike Ecosystem, een initiatief van ROM Utrecht Region. Kansen voor de buitenlandse handel! Last but not least denken we ook mee over een hernieuwde leisure-strategie van Utrecht Marketing: op naar duurzaam herstel bezoekerseconomie waarbij UBC de fiets vertegenwoordigt.

We houden je op de hoogte hoe het een en ander zich ontwikkelt of zie voor meer info op onze site.

We hopen dat er veel mooie dagen komen om op de fiets te stappen en we houden je op de hoogte over ons samenkomen in Amersfoort op 8 april!

Hartelijke fietsgroeten,
Nelske en Ernest

Vandaag laatste kans om jouw ideeën in te zenden voor het Nationaal Toekomstbeeld Fiets

Op 8 maart zijn de hoofdlijnen gepresenteerd van het Nationaal Toekomstbeeld Fiets door Tour de Force
>>> bekijk het volledige verslag hier

Jij kan jouw ideeën hierover ook nog inzenden. We hebben inmiddels prachtige plannen binnengekregen over veel uiteenlopende onderwerpen. We gaan deze plannen komende week bundelen en presenteren aan de provincie en gemeenten die het gebruiken als inspiratie voor hun input in het Nationaal Toekomstbeeld Fiets. Tot en met maandag heb je de gelegenheid je plan in te sturen en wellicht is de futuristische fiets van DutchFiets wel voor jou!
>>> check hoe jij je plan kan inzenden

We houden je op de hoogte over 8 april

Zodra we meer weten over of het evenement doorgang kan vinden, laten we het je weten.

Je mag stemmen! Stem jij op de fiets?

We zijn erg benieuwd naar waar de Utrecht Bike Community op gaat stemmen. 
>>> waar ga jij op stemmen? Laat het ons anoniem weten