Even voorstellen: communitymanager Nelske

Even voorstellen: communitymanager Nelske

2 mei 2019 door Nelske Thalen

nelske-150x150.jpg

Nelske is vanaf het begin af aan betrokken bij de Utrecht Bike Community. Ondanks dat ze geen fervent fietster is, gelooft ze dat alle aandacht voor de fiets goed is. De wereld wordt een stuk groener als we allemaal wat vaker op de fiets zouden stappen.

Wie is Nelske?

Nelske heeft Personeel & Arbeid en Small Business and Retail Management gestudeerd in Utrecht en Amersfoort. Tegelijkertijd. Daarna bleef ze hangen in de horeca en heeft ze onder andere geholpen restaurant Kartoffel op poten te krijgen. Toen ze werd gevraagd om te ondersteunen bij een bedrijf, heeft ze zich ingeschreven bij de KVK als ZZP'er. Sinds de zomer van 2018 heeft ze haar ZZP werkzaamheden uitgebreid met een plantenwinkel in de haven van Leiden. Nelske doet projecten die ze leuk vind en waarvan ze gelooft dat de wereld beter wordt. 

Voor welke dingen kan je terecht bij Nelske?

Nelske is degene die de online community modereert. Ze zorgt ervoor dat de nieuwsberichten geplaatst wordt, verstuurt de nieuwsbrieven, plaatst de evenementen en de vacatures. Heb je vragen over het lidmaatschap, evenementen of de dingen die inhoudelijk meer met organisatie dan met fiets te maken heeft. Dan ben je bij haar aan het juiste adres. 

Sluiten