Programma live stream Lentebijeenkomst

Programma live stream Lentebijeenkomst

5 jun 2020 door Nelske Thalen

header-lentebijeenkomst-11juni.png

Op donderdag 11 juni zullen we vanuit het Huis van Fiets in Utrecht een live stream uitzenden voor fietsprofessionals. Uw gastheren zijn Ernest van den Bemd (Utrecht Bike Community) en Jos Smulders (Provincie Utrecht). Zij bespreken hier bijzondere onderwerpen met hun gasten aan tafel. De live stream start om 15.30 en is via deze link gemakkelijk te volgen. 

Tijdens het evenement is er de mogelijkheid vragen te stellen via whatsapp. Hoe dit werkt laten we je vlak voor de start van het event weten.

Programma

We beginnen de live stream met een terugblik naar onze vorige bijeenkomst. Tijdens de winterbijeenkomst kwamen de onderwerpen snelfietsroutes en fietsen op recept aan bod. Ook heette we Dutch Cycling Embassy welkom in de regio. Hier kijken we kort op terug.

Het eerste onderwerp van de bijeenkomst is, hoe kan het ook niet, Corona. Wij hebben de afgelopen weken een enquete uitgezet naar de invloed van corona-maatregelen op het werk van de fietsprofessionals en op het gebruik van de fiets. Vragen die we stelden waren "Welke gevolgen ondervind jij van de corona-maatregelen op jouw werk?" en "Welke maatregelen moeten er volgens jou getroffen worden om corona-proof te kunnen fietsen?". Antwoorden op deze vragen zullen we uitgebreid bespreken met Wim Bot (Lobbyist bij de Fietsersbond), Herbert Tiemens (senior beleidsmedewerker, Gemeente Utrecht), Martin de Ruiter (BPU en Central Events) en Edward Douma (project manager, Dutch Cycling Embassy). 

Vervolgens bespreken we de net verschenen Wielersportmonitor van de NTFU met Jos van Schijndel (NTFU), Rodrick de Munnik (Oud hoofdredacteur) en Jaap van Hulten (Head of Jumbo-Visma Academy) en Lennard Vis (Marketing manager bij Shimano Benelux). Wat zijn de belangrijke en verrassende trends en onwikkelingen?

Helaas vervalt de borrel en is om deze reden de bijeenkomst korter dan je van ons gewend bent, maar we proosten graag met je aan het eind van de live stream. 

Sluiten