Waarom slimme fietsondernemers als jij zakendoen met Taiwan

Waarom slimme fietsondernemers als jij zakendoen met Taiwan

10 jul 2020 door Nelske Thalen

bike-girl-taiwan-bicycle.jpg

Is jouw bedrijf actief in fietsmobiliteit en op zoek naar internationale expansie in Zuidoost Azië? Meld je aan en ga digitaal in gesprek ontmoeting met Vicky Liu, de founder van Giant Foundation en de kenner van de fietswereld in Taiwan en hoor van haar uit eerste hand de Taiwanese fietsdroom en waarom Taiwan jouw kennis en kunde nodig heeft.

Meld je aan voor digitale innovatie-en handelsmissie op 15 juli en ontmoet Vicky Liu, de founder van Giant Foundation. 

Ondanks dat Taiwan hét productieland voor fietsen en fietsonderdelen in de wereld is, zien ze zelf de fiets vooral nog als recreatiemiddel. Hier willen ze verandering in aanbrengen. De grote miljoenensteden hebben bij ons aangeklopt om samenwerking te verkennen rondom fietsbeleid en infrastructuur. We zijn zeer trots dat  Vicky Liu ons een inkijk biedt en actief de samenwerking met Nederland zoekt.

Om te onderzoeken of Taiwan jouw bedrijf kansen biedt, sluit je op 15 juli aan bij de kick-off van de internationale handelsmissie, georganiseerd door de ROM regio Utrecht. Gewoon in het hart van ons land, bij Seats2meet Utrecht CS.  Wat valt er dan te halen bij die kick-off? Een hoop. Daarover zo meer. Maar we verwachten ook dat je wat komt brengen. Want jouw input en expertise zijn onderdeel van de expeditie. Samen vormen we een sterke community en zorgen we voor duurzame samenwerking.

5x waarde uit deelname

  • Ontdek waarom zaken doen met Taiwan juist nu slim is en hoe je dat het beste kunt doen.
  • Profiteer van de bestuurlijke en zakelijke relaties met Taiwan. Want die zijn er. Je wordt onderdeel van een sterk netwerk van bedrijven, kennisinstituten en zorginstellingen.
  • Hoor van Vicky Liu, de founder van Giant Foundation, de kenner over fiets in Taiwan, welke actuele vragen leven in Taiwan op het gebied van fietsmobiliteit. 
  • Spar met mogelijke zakenpartners.
  • Ontmoet collega-ondernemers, bestuurders, adviseurs en Trade Developers van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Regio Utrecht.

 Waar wacht je nog op? Stap aan boord en schrijf je kosteloos in. Taiwanese thee én stroopwafels inbegrepen!

 Meld je hier aan: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-digitale-handels-en-innovatiereis-naar-taiwan-111147928446?aff=check

Sluiten