Fiets je mee door Utrecht op 30 september?

Fiets je mee door Utrecht op 30 september?

14 sep 2020 door Nelske Thalen

header1-UBC.png

Woensdag 30 september vindt weer een bijeenkomst plaats van Utrecht Bike Community.Dit keer bestaat het uit twee delen. Het eerste deel start om 13.00. Ruim 1,5 uur nemen we je mee langs grote fietsprojecten in Utrecht.

Tijdens de fietstocht leer je over de manier waarop de maatregelen om het fietsen te promoten bijdragen aan een leefbare en gezonde stad. We fietsen langs grote projecten zoals onder andere de Croeselaan, de Dafne Schippersbrug, de Catharijnesingel en de grootste stalling ter wereld. Maar onderweg is er nog veel meer te zien en te vertellen.

Een van onze speciale gidsen: Frans Jan van Rossem (Programmamanager Fiets), Herbert Tiemens (Senior beleidsmedewerker Verkeer en Vervoer) en Marijn Kik (Strategisch Mobiliteitsadviseur) van de gemeente Utrecht begeleiden je. Zij laten je meekijken door hun fietsbril! Deze fietstocht start om 13.00 vanaf de stalling op het Jaarbeursplein en duurt tot uiterlijk 15.00 uur. Er is plaats voor zo'n 30 personen. 

Aanmelden kan tot en met 24 september. Op vrijdag 25 september ontvang je bericht van ons of je een plaats hebt weten te bemachtigen. Klik hier om je aan te melden.

Sluiten