Stromer speed pedelecs testen bij JUIZZ

Stromer speed pedelecs testen bij JUIZZ

10 okt 2020 door Nelske Thalen

juizzz-testen-event.png

Maak kennis met hét groene alternatief voor de auto en het OV. Op 23 en 24 oktober staat JUIZZ Utrecht in het teken van de speed pedelecs van Stromer. Alle 2020 modellen en de nieuwste 2021 modellen kunnen tijdens dit corona-proof evenement getest worden op de daarvoor uitgezette testroute.

Met de doorlopende uitbreiding van fietssnelwegen in de regio Utrecht veranderen ook de daarbij behorende vervoersoplossingen. Neem daar de impact van COVID-19 nog bij en dan biedt de speed pedelec een uitstekend groen alternatief voor het openbaar vervoer of de
auto. Speed pedelecs, oftewel high speed e-bikes, zijn door hun topsnelheid van 45 km/ uur een uitstekende mobiliteitsoplossing voor woon-werk verkeer. Toonaangevend in het segment van high speed e-bikes is Stromer. Het Zwiterse merk combineert vermogen, bereik en connectiviteit met een ongeëvenaard ontwerp. Eenmaal proefrijden betekent dat je met moeite van de ‘Stromer smile’ afkomt.

Tijdens het evenement vind je de grootste collectie ’20 en ’21 Stromer modellen beschikbaar voor testritten in de regio. Vanuit de gespecialiseerde e-bike en speed pedelec winkel JUIZZ Utrecht zal een testroute uitgezet (maar niet afgezet) zijn van 3,5 kilometer. Dit is een makkelijke en goed begaanbare route, geschikt voor alle fitnessniveaus. Experts zullen aanwezig zijn in de winkel om bezoekers te woord te staan en te adviseren welk model het beste bij hen past. Bovendien zijn er alleen tijdens deze dagen voor bezoekers die interesse hebben in een 2020 model speciale aanbiedingen.


Om het evenement volgens de coronamaatregelen te kunnen laten plaatsvinden vragen we bezoekers om zich te registreren. Dit kan via de volgende link: https://juizz.nl/stromerevent/
Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig AM-rijbewijs of hoger, minimumleeftijd voor testritten is 18 jaar.

JUIZZ x Stromer event
Wanneer: 23 en 24 oktober 2020
Waar: JUIZZ Utrecht, Biltstraat 453, 3572 AX, Utrecht
Voor wie: personen vanaf 18 jaar met een geldig AM-rijbewijs of hoger
Registreer via: https://juizz.nl/stromerevent/

Sluiten