Save the date - 23 september: UBC te gast bij a.s.r.

Save the date - 23 september: UBC te gast bij a.s.r.

26 aug 2021 door Nelske Thalen

ubc te gast bij a.s.r. - save the date.jpg

Het stond al gepland voor 2020, een evenement bij a.s.r.. Nu gaat het er eindelijk van komen en heten we jullie graag welkom op de Archimedeslaan bij a.s.r. in Utrecht op donderdag 23 september om 15.30.

We hebben weer een divers en inspirerend programma voor jullie samengesteld met, hoe kan het ook anders, fietsen in de hoofdrol. Uiteraard kan het onderwerp gezondheid niet worden overgeslagen als de gastheer een verzekeraar is. Daarnaast hebben we nog veel andere leuke initiatieven op het programma staan. Over het programma ontvang je binnenkort meer informatie.

Zoals je van ons gewend bent is er tijdens de bijeenkomst altijd ruimte voor een korte pitch van nieuwswaardige, innovatieve of interessante items uit de community. Stuur ons gerust een bericht als jij zou willen pitchen met een korte toelichting.

Ben jij erbij? Wees welkom voor een mooie bijeenkomst op donderdag 23 september bij a.s.r. van 15.30 tot 18.00. Zet je hem in je agenda?

Aanmelden kan via jouw UBC profiel of HIER. Uiteraard hebben we te maken met de maatregelen vanuit de overheid waar we ons aan zullen houden. Deze kunnen consequenties hebben voor je aanmelding, daarom volgt definitieve bevestiging niet direct.

Sluiten