9 juni - Utrecht Bike Community te gast bij Cannondale

9 juni - Utrecht Bike Community te gast bij Cannondale

19 apr 2022 door Nelske Thalen

banner - 9 juni 22.png

Op donderdag 9 juni zijn de leden van Utrecht Bike Community uitgenodigd bij Cannondale in Woudenberg. Het programma is weer divers met verschillende onderwerpen uit uiteenlopende domeinen. 

Zien we je in Woudenberg?

We hebben al zoveel prachtige locaties kunnen bezoeken met UBC, maar nog nooit werden we uitgenodigd op een kasteel! 

Op donderdag 9 juni zijn alle leden van Utrecht Bike Community uitgenodigd bij Cannondale in Woudenberg. Kasteel Geerestein is het Europese hoofdkantoor van Cannondale gevestigd waar zo'n 80 mensen werken, met een prachtige showroom op een magisch landgoed. 

banner-cannondale1

De bijeenkomst start om 14.30 met de workshop "fiets onder de loep" verzorgd door Cannondale. Deze duurt een half uur. Hierbij gaan ze bijvoorbeeld in op de lefty voorvork. Er zijn slechts 15 plaatsen voor de exclusieve workshop.

Vervolgens starten we om 15.30 met het inhoudelijke programma voor het grote publiek, waarbij we aftrappen met een onderwerp ingebracht door onze gastheer. Het precieze programma volgt, maar we hebben het sowieso over o.a. fietstoerisme, fietsliteratuur, de handelsmissie naar Berlijn en het CROW. Ook is er ruimte voor pitches. Misschien iets voor jou? Laat het ons dan weten! En natuurlijk sluiten we af met een borrel om weer even bij te kunnen praten!

We kijken er ontzettend naar uit! Zet jij hem alvast in jouw agenda? Dan kan heel makkelijke door HIER te klikken. Aanmelden kan ook al!

Sluiten