Save the date - 2 december

Save the date - 2 december

8 nov 2022 door Nelske Thalen

UBC fietscafe-2dec.png

De laatste bijeenkomst van 2022 is in zicht en het lijkt ons leuk om met jou even kort terug te blikken op het afgelopen jaar. We zien je graag op vrijdag 2 december bij het Louis Hartloopercomplex vanaf 15.30.

Het UBC fietscafé is een perfecte bijeenkomst voor iedereen die nog nooit is geweest, maar juist ook voor de mensen die wel regelmatig komen. Het is ongedwongen borrelen met veel ruimte om elkaar te leren kennen, op de hoogte te worden gebracht van de meest recente ontwikkelingen door anderen en samen plannen te smeden en ook vooruit te kijken. 

Het programma staat deze keer nagenoeg helemaal in teken van bijpraten, netwerken en borrelen. Wij beperken ons deze keer tot een kort openingswoord en we doen de deur dicht rond sluitingstijd. Mocht je zelf nog wat willen laten zien of delen dan horen we dat graag. Zo bracht Kaspar Hanenbergh de vorige keer een velocipéde mee om een rondje op te fietsen. Heb jij nu ook iets in gedachten? Laat het ons dan even weten!

We hopen je te zien op vrijdag 2 december om 15.30 in het Louis Hartloopercomplex in Utrecht. 

Later aansluiten is geen enkel probleem! Je bent ook van harte welkom een collega of andere fietsfanaat mee te nemen naar de borrel. De eerste twee drankjes krijg je van ons. Dus kom jouw consumptiebonnen even halen bij Nelske.

We hebben er zin in om het jaar met je af te sluiten en kijken uit naar volgend jaar. We hebben al wat mooie plannen op de rol staan! Mocht jij onderwerpen hebben die je in 2023 in de schijnwerpers wilt zetten, wil je een bijeenkomst hosten of wil je graag eens een kop koffie te drinken om het bijvoorbeeld over jouw werk en jouw ideeën te hebben? Of wil je graag nog iets aanleveren voor de nieuwsbrief? Wij staan voor je klaar!

Vergeet je niet aan te melden zodat we weten dat je komt er een naamkaartje voor je klaar ligt, zo gaat netwerken net iets makkelijker!

>> AANMELDEN >>

Tot vrijdag 2 december in Louis Hartloopercomplex!

Sluiten