Programma- 29 juni - UBC te gast bij PON in Move Amsterdam

Programma- 29 juni - UBC te gast bij PON in Move Amsterdam

5 jun 2023 door Ernest van den Bemd

UBC te gast bij MOVE banner event.png

Donderdag 29 juni zijn we te gast bij de Ride Out Experience Store in Move Amsterdam. Het programma staat dan in het teken van ‘the making of' van de fiets. We hebben een boeiend programma met o.a. interessante sprekers over het ontwerpen van fietsen en andere diverse andere fiets-gerelateerde zaken. Voorafgaand aan het zaalprogramma (15.30-17.00) kun je om 13.00 uur meefietsen met de ride out en vanaf 14.00 uur een bikefitting krijgen of een rondleiding door dit fietswalhalla. We sluiten weer af met een gezellige netwerkborrel.
Lees snel verder voor het hele programma!

Programma- 29 juni - UBC te gast bij PON in Move Amsterdam

Op donderdag 29 juni gaan we 'vreemd.' In het kader van ons 5-jarig jubileum maken we dan een uitstapje naar Amsterdam. Daar zijn we te gast bij de indrukwekkende Ride Out Experience Store in Move Amsterdam bij het Olympisch Stadion, de verzamelplaats van PON van alles wat met mobiliteit te maken heeft.
Het inhoudelijke programma staat in het teken van ‘the making of;’ het ontwikkelingsproces van fietsen, onderdelen en accessoires. Diverse interessante sprekers vertellen je daar alles over. Daarnaast besteden we ook aandacht aan andere fiets-gerelateerde ontwikkelingen en onderwerpen. En we hebben weer een gezellige netwerkborrel als afsluiting. Voorafgaand aan het zaalprogramma kun je meefietsen met de fietstocht en een bikefitting of een rondleiding krijgen. Hier het hele programma:

Inhoudelijk programma

Het inhoudelijke programma start om 15.30 en duurt tot 17.00 met onder andere:

  • Paul Vreeburg, Managing Director van Koninklijke Gazelle; Met hem praten we over 'the making of;' het ontwikkelen van nieuwe fietsen en wat daar allemaal bij komt kijken.
  • Sebastiaan Bowier, Lead Designer van BBB Cycling: Hij zal ons ook meenemen in de ins en outs rond het design van onderdelen en accessoires.
  • Arne Schaddelee, gedeputeerde van de Provincie Utrecht: met hem kijken we terug en vooruit op ons 5-jarig jubileum en op fietsen in de regio Utrecht.
  • Lucas Harms, Directeur Dutch Cycling Embassy: over de uitkomsten van het Nationaal Fiets Congres, Velo-City en Euro Bike en de laatste ontwikkelingen vanuit de Dutch Cycling Embassay.
  • Juul van Rijn, Ministerie I&W, Chantal Kronenburg, Provincie Utrecht en Linda Blankenstein, Gemeente Nieuwegein: Zij vertellen o.a. over het Programma 'Doortrappen' en de de laatste nieuwe initiatieven en innovaties in het kader van dit mooie programma.
  • De Pitches: Tijdens dit vaste onderdeel van onze bijeenkomsten waarbij mensen en organisaties hun plannen, initiatieven en ideeën pitchen, zal Stef Visser de plannen voor Dutch Bike Valley presenteren, vertelt Chirurg Jan Willem van den Berg namens Universitair Medisch Centrum Utrecht over wat Oncomid met fietsen doet en presenteert Ralf van Heugten van Jaarbeurs Utrecht de ambitieuze plannen rond de Dutch Cycling Week in oktober van dit jaar.

Maar ook: een ride out, rondleiding en bike fitting

En of dat allemaal nog nietgenoeg is, kun je voorafgaand aan het inhoudelijke programma ook deelnemen aan diverse actieve programma onderdelen:

  • 13.00: Fiets mee met de ride out, een mooie sportief-recreatieve fietstocht van ongeveer een uur door Amsterdam onder de professionele begeleiding van de medewerkers van Pon (vergeet je fiets niet als je hier aan mee wilt doen).
  • 14.00: Doe mee met de bike fitting en leer de fijne kneepjes van het perfect afstellen van je fiets.
  • 14.30: Neem deel aan de boeiende rondleiding van ± 45 minuten door Move Amsterdam de mobiliteits-experience van Pon, met o.a. Ride Out 'the ultimate bike store,' de Mobiliteits Experience, het Event Center, Swapfiets, Wils Bakery Café en Wils Restaurant.

Na afloop van het inhoudelijke programma (van 15.30- 17.00) kun je vanaf 17.00 uur genieten van een heerlijke borrel en netwerken met de aanwezigen.

Zet ‘em in je agenda en meld je gratis aan
Zet deze bijeenkomst snel in je agenda: Donderdag 29 juni, 13.00/15.30 - 17.00 bij Move Amsterdam.

Wil je dit niet missen? Meld je dan meteen aan. Je kunt kiezen uit alleen het plenaire programma bijwonen, of ook meedoen aan de activiteiten zoals de ride out fietstocht, de bike fitting of de rondleiding.
Mis deze unieke middag niet en meld je hier (gratis) aan!

 

Sluiten