Over Bike Brainstorm met ROM, DCE en Bike Daten

Bike Brainstorm met ROM, DCE en Bike Daten

Zoals eerder gezegd denkt een groepje leden van UBC mee met de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) over kansen, propositie en ondersteuning rondom "fietsopdrachten" op de verschillende markten. Op dit moment zijn we in dit verband bezig met het organiseren van een Bike Brainstorm voor het ROM. Dit is bedoeld om ondernemers van UBC al fietsend kennis te maken, zich te oriënteren en vragen hierover te kunnen stellen. Dat alles op een laagdrempelige en veilige manier. Leuker kunnen we het niet maken: op de fiets komen de beste ideeën boven borrelen! 

Bij deze de informatie:

  • We verzamelen om 15.15 in Park Lepelenburg. Hier krijg je van Nelske een kaartje met de route en met wie je fietspartners zullen zijn. We vertrekken om 15.30.
  • We fietsen van park Lepelenburg eerst naar Buurten de Fabriek, vervolgens naar Buurten in de Bieb en als eindpunt 't Wapen van Haarzuilen waar de borrel klaar staat.
  • Bij Buurten de Fabriek en Buurten in de Bieb kan je een kopje koffie halen onder vermelding van UBC. De koffie is, in verband met de huidige maatregelen, to go.
  • Na de borrel, fiets je naar huis. Of fiets je met ons mee naar de stad Utrecht.
  • We gaan er vanuit dat het  een stralende dag wordt, maar kleed je op het weer :).

Mocht je dus toch nog willen meefietsen of ken je iemand die dit interessant zou vinden. Geef dat dan HIER op?

 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen

Sluiten