Over UBC te gast bij TUI - ploegenpresentatie editie

UBC te gast bij TUI - ploegenpresentatie editie

In samenwerking met Brabant Cycling Network en op uitnodiging van TUI zijn wij op 18 augustus te gast bij TUI Experience Center op het Neude. En laat dat zich nu net backstage bevinden bij de Ploegenpresentatie van de Vuelta. 

Het wordt een mooi programma van 16.30 tot 20.30. Uiteraard vertelt TUI onder andere over hun fietsreizen. Wij kijken vooruit op de koers met voormalig wielrenner Bram Tankink. Wij hebben het er over wat zich zoal achter de schermen afspeelt bij Jumbo Visma rond zo'n wielerronde.

Wij staan ook stil met UBC, BCN en BPU bij de maatschappelijke waarde van zo`n wielerronde. Wat heeft dat her en der opgeleverd? Wij kijken samen aan het begin van de avond op het Neude naar de ploegenpresentatie. Daarna gaan we weer naar binnen waar we getrakteerd worden op hapjes, drankjes en muziek. #VAMOS!

update 21 juli: We zijn overrompeld door het aantal aanmeldingen die we hebben ontvangen! Inschrijven is dan ook niet meer mogelijk. We zullen in de eerste week van augustus loten voor de definitieve deelnemers en we maken een wachtlijst. Jij krijgt uiterlijk 10 augustus te horen waar je aan toe bent als jij je had opgegeven. 

Sluiten