Over UBC Fietscafé - etapas

UBC Fietscafé - etapas

Onlangs hebben we jullie gevraagd te kiezen uit 2 opties voor het volgende UBC FIETSCAFE. De keuzes waren:

Giro- 20 mei: UBC fietstocht in het teken van 'het feest van de trilogie' en al fietsend een italiaans feestje te vieren, omdat de Giro 5 jaar geleden de basis legde voor onze community. Met daarbij de keuze uit 70 of 100 km.

Etapas - 2 juni: Ook hierbij stelde we voor om samen fietsend terug en vooruit te kijken op de trilogie, maar dan nog net wat bourgondischer. Het idee van de Utrechtse Etapas Fietstoerwas een wat meer relaxte tocht langs parels in de regio met onderweg hapjes en drankjes. Bij Etapas kon je kiezen uit een tocht van 35 of 60 km.

We hebben een winnaar: 2 juni Etapas!
Inmiddels hebben we de stemmen geteld. En zonder bluffen; het zat heel dicht bij elkaar maar de winnaar is de Utrechtse Etapas Fietstoer, in de 35 km-versie!
Dus we hopen jullie -met je fiets- op vrijdag 2 juni a.s. te mogen begroeten bij de Utrechtse Etapas Fietstoer. Dit is een fietstocht waarbij je al fietsend de omgeving van Utrecht verkent en ondertussen onderweg geniet van kleine hapjes en drankjes. Etapas wordt jaarlijks op de verjaardag van de stad Utrecht georganiseerd door ons gewaardeerd community-lid Central Events.
Een leuke sportieve start van het weekend of als vrijdagmiddagborrel met je collega's.

Programma & informatie
Deelnemers ontvangen enkele dagen voorafgaand meer informatie en praktische details, hier vast de belangrijkste zaken voor vrijdag 2 juni as.

  • 17.00 uur: Verzamelen bij de Fietshub Koningsweg, aan de Koningsweg 358 in Utrecht (dit is zowel de start- als finishlocatie).
  • 17.30 uur: Vertrek vanaf de Fietshub. We maken een prachtige fietstocht langs een uitgepijlde route door de Utrechtse omgeving met onderweg 3 stops om overheerlijke hapjes te proeven.
  • Bij de finish ontvang je een Utrecht 901 verjaardagsdrankje én een UBC-jubileum-cadeautje.

Meld je nu aan voor UBC-Utrechtse Etapas Fietstoer!
Deze activiteit kunnen we helaas niet zoals gebruikelijk is helemaal gratis aanbieden. Maar we bieden onze leden wel €5 jubileumkorting op de normale deelnameprijs van €25,- Als UBC-lid betaal je dus maar €20,-.

Dit zijn de stappen om je -met ubc-korting- aan te melden:

  1. Ga naar de Utrechtse Etapas website: https://www.utrechtse-etapas.nl/inschrijven.
  2. Klik onder '35 KM route' op de rode button 'inschrijven.' Er opent zich nu een popup, scroll daarin naar beneden (onder 'tickets kiezen').
  3. Kies onder 'Individueel tarief': 'Start 17.30 uur en klik op het gewenste aantal kaarten en daarna onderaan op 'volgende' en vul je daarna gegevens in.
  4. In het volgende scherm krijg je de optie om een annuleringsverzekering af te nemen, mag maar hoeft niet. Klik onderaan op 'Volgende.'
  5. Kies in het volgende scherm voor 'Aansluiten bij een team' en kies voor team 'Utrecht Bike Community Etapas Fietstour'.Klik daarna weer op 'Volgende.'
  6. Vul in het volgende scherm de kortingscode in: 'ubc-korting' en vervolgens je betalingsgegevens en maak de betaling af.
  7. Daarna krijg je de bevestiging.

Als je dit gedaan hebt maak je niet alleen gebruik van de korting maar ontvang je van de organisatie in aanloop naar de Etapas Fietstoer ook nog updates over het evenement. Daarnaast sturen wij je enkele dagen voor de fietstoer ook nog een mail met de laatste praktische informatie.

Tot zover over het komende UBC FIETSCAFE, tot ziens op 2 juni!

Sluiten