Over 18 Januari UBC Fietscafé Nieuwjaarsborrel

18 Januari UBC Fietscafé Nieuwjaarsborrel

Op donderdagmiddag 18 januari j.l. beleefden we de UBC Fietscafé Nieuwjaarsborrel. Samen met ruim 50 fietsprofessionals trapten we in het Utrechtse Louis Hartlooper Complex het nieuwe fietsjaar af en hieven we het glas op 2024.
Voorzitter Gjilke Keuning, verwelkomde alle aanwezigen en gaf een korte update over waar we als fietscommunity nu staan, onze plannen voor en met welke thema's en onderwerpen we aan de slag gaan.

Frank Felix lichtte een tipje van de sluier op van de activiteiten en bijeenkomsten die eraan komen: ook dit jaar organiseren organiseren we weer diverse informatieve talkshows en netwerkevenementen op wisselende locaties in de regio Utrecht.
Dat gaan we doen i.s.m. diverse partners en hosts, zoals Gemeente Houten, Witteveen+Bos, ROM Utrecht Region, Dutch Cycling Week, Koninklijke Jaarbeurs, Rijkswaterstaat en talloze andere organisaties, bedrijven en fietsprofessionals. Maar natuurlijk zeker ook samen met onze leden.
Hij riep de aanwezigen op om ook in 2024 hun nieuws, ideeën, initiatieven, evenementen, oproepen en hulpvragen met de community te delen. En zo gebruik te maken van 'onze megafoon' en de gebundelde kennis, denkkracht en het netwerk van onze community van ruim 700 fietsprofessionals.
Al met al was het een meer dan geslaagde borrel; vol leuke ontmoetingen, mooie gesprekken, oude bekenden en nieuwe gezichten. Op naar de volgende activiteit!

Sluiten