Summer event - Utrecht Bike Community

Summer event - Utrecht Bike Community

13 jun 2019 door Nelske Thalen

woordcloudenquete.png

Op donderdag 4 juli organiseren we het Summer Event van Utrecht Bike Community. Hier presenteren we het nieuwe online platform en hebben we Martijn van Hulsteijn van Vuelta Holland, Noor Zwinkels, Arno Ruis en Jos Smulders te gast.

Het is de ambitie van de Utrecht Bike Community om jou te informeren, jullie met elkaar te verbinden en je te inspireren. Om dat nog beter te kunnen doen is er nu ook een gaaf online platform gerealiseerd zodat anderen jou of jouw activiteiten kunnen vinden. Hier kun je zaken delen en elkaar uitnodigen. Het nieuwe online community platform vinden we eer dan de moeite waard om verder toe te lichten en samen te vieren met een netwerkborrel.

Op donderdag 4 juli organiseren we het Summer Event van Utrecht Bike Community. We hebben een mooie line up van programma`s die we in de schijnwerpers zetten voor je. Zo licht Martijn van Hulsteijn van Vuelta Holland het activatieprogramma toe waarop aangehaakt kan worden. Noor Zwinkels van Keijzer Communicatie vertelt hoe organisaties uit de regio elkaar vinden voor grote fietsklussen en nog veel meer. 

Het wordt zo een rijk programa waar jij mogelijk toch nog jouw verhaal aan toe zou willen voegen. Daar is ruimte voor gereserveerd. Mocht het deze keer niet passen dan mogelijk de volgende ronde. Mocht dat zo zijn dan horen we dat graag! 

Hopelijk zien we je tijdens het summer event op 4 juli, op het community platform of bij een andere gelegenheid 'en route'. Samen realiseren we onze ambities rondom de fiets in onze prachtige bruisende regio!

Check de bijeenkomst voor meer informatie. 

Belangenbehartiging
Sluiten