Excursie: Fietsparkeerinnovaties in de praktijk

Excursie: Fietsparkeerinnovaties in de praktijk

14 okt. 2019 door Nelske Thalen

fietsenstallingjaarbeurs.jpg

Woensdag 20 november vindt het fietsparkeercongres plaats in Utrecht. In welke stad zou dit ook anders moeten nu we de grootste parkeergarage van de wereld hebben. Het fietsparkeer congres wordt georganiseerd door: Ministerie van I&W, NS, ProRail, gemeente Utrecht en CROW-Fietsberaad.

Tijdens het Fietsparkeercongres komen verschillende onderwerpen aan bod. Ook zal uitgebreid ingegaan worden op "de toekomst van stationsstallingen" in de vorm van een forum discussie. De dagvoorzitter is Pieter Litjens, de directeur van CROW.

Voorafgaand aan het Fietsparkeercongres 2019 is er de mogelijkheid tot een rondleiding langs verschillende fietsparkeerinnovaties in de praktijk, rondom Utrecht Centraal. Deze rondleiding start bij CROW-locatie Utrecht (Jaarbeursplein 22, tegenover het NH-hotel) om 9:30 en zal duren tot 12:00.

De inloop start om 09.30 uur en de rondleiding duurt tot ongeveer 12.00 uur. Naderhand zal er lunch klaar staan voor de deelnemers. Om 13.00 uur start het Fietsparkeercongres 2019, bij NS Trefpunt (Laan van Puntenburg 100). Dit is ongeveer tien minuten lopen vanaf CROW-Utrecht. Let op! Deze excursie richt zicht primair op overheden, bij een hoger aantal aanmeldingen hebben medewerkers van overheden en deelnemers van het Fietsparkeercongres 2019 voorrang.

Sluiten