Kom je ook naar het Woon-Werk-Fiets-ontbijt!

Kom je ook naar het Woon-Werk-Fiets-ontbijt!

12 feb 2020 door Nelske Thalen

metdefietsnaarwerk.jpg

Op vrijdag 28 februari organiseert Goedopweg het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets, zodat werkgevers en ondernemers alles te weten kunnen komen over de kansen die de fiets biedt voor hun organisatie en wij zijn erbij!

Fietsen naar en van het werk is erg in trek. Zo stappen steeds meer mensen op de e-bike of speedpedelec, is de nieuwe bijtellingsregeling van kracht en zijn er ook andere slimme opties voor fietsstimulering voor werknemers. Daarom organiseert Goedop dit evenement.

Fietsen naar en van het werk is erg in trek. Zo stappen steeds meer mensen op de e-bike of speedpedelec, is de nieuwe bijtellingsregeling van kracht en zijn er ook andere slimme opties voor fietsstimulering voor werknemers. Daarom organiseert Goedopweg het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets, zodat werkgevers en ondernemers alles te weten kunnen komen over de kansen die de fiets biedt voor hun organisatie!

Samen met andere werkgevers en ondernemers in regio Utrecht

Kom op 28 februari met ons ontbijten in de Jaarbeurs Utrecht! Speciaal voor u en andere werkgevers en ondernemers hebben we een gevarieerd programma samengesteld, gericht op fietsregelingen. Meld u snel aan! 

Praktische informatie

Datum: 28 februari 2020

Tijd: 8.30 tot 10.00 uur

Locatie: Jaarbeurs Utrecht – Arena

Aanmelden: Schrijf je hier in!

Het programma

- De ervaren fiscalist, Heleen Elbert, legt u in simpele taal uit hoe u de fiscale regels kunt toepassen, zoals kilometervergoedingen en leasemogelijkheden.

- Jaco Pieper van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat presenteert de landelijke Fietsmissie.

- Stel uw vragen aan een panel van werkgevers die elk eigen maatregelen in hun organisatie hebben genomen. Tot het panel behoort onder andere Arno Veenman (de Volksbank), mobiliteitsmanager van het jaar.

- Na afloop van het werkgeversontbijt Woon-Werk-Fiets heeft u exclusief als één van de eerste bezoekers gratis toegang tot de E-bike Xperience, de Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs.

Gratis toegangskaarten voor uw medewerkers

Maak uw medewerkers blij met gratis toegangskaarten voor de E-bike Xperience, de Bike MOTION Benelux en de Fiets- en Wandelbeurs. Zij kunnen vanaf 10.00 uur de beurs bezoeken waar zij meer dan zeventig merken fietsen kunnen uitproberen. Meld uw medewerkers aan via het aanmeldformulier.

Sluiten