De Vuelta in 2022 naar Utrecht!

De Vuelta in 2022 naar Utrecht!

14 aug 2020 door Ernest van den Bemd

bpu-vuelta.jpeg

Gisteren op 13 augustus 2020 presenteerden het Business Peloton Utrecht in Utrecht de “Grupo de Cabeza Vuelta 22”. Deze kopgroep van nu al ruim 30 bedrijven en instellingen wil bevorderen dat LaVuelta Holanda, de start van de Ronde van Spanje in 2022 alsnog naar Utrecht en Braband halen.

De komende tijd gaat BPU samen met de reeds aangesloten leden van de kopgroep volop in koers om het draagvlak uit te breiden. Wij als Utrecht Bike Community zijn niet alleen aangesloten, maar we nodigen je hier graag voor uit om aan te sluiten.

De aanwezige deelnemers aan de kopgroep tekenden gister een symbolisch startbord, welke vervolgens werd aangeboden aan de drie aanwezige wethouders van Breda, Den Bosch en Utrecht. Voor presentatie van de kopgroep is symbolisch gekozen voor de dag waarop oorspronkelijk de ploegenpresentatie van de Vuelta 2020 zou hebben plaatsgevonden.

Wil jij ook mee in de kopgroep? Neem contact met ons op!

Sluiten