Save the date - 30 september

Save the date - 30 september

7 sep 2020 door Nelske Thalen

fiets-gracht.jpg

Woensdag 30 september maken we aan het begin van de middag een mooie fietstocht door de stad onder begeleiding van de Programmamanager Fiets en zijn collegas en kijken we door hun bril naar de fietsthema's van de stad. Daarna volgt een programma bij a.s.r.

Woensdag 30 september maken we aan het begin van de middag een mooie fietstocht door de stad onder begeleiding van de Programmamanager Fiets en zijn collegas en kijken we door hun bril naar de fietsthema's van de stad.

Voorts zijn we te gast bij a.s.r. waar we onder andere stil staan bij hun rol als fietsambassadeur en hun betrokkenheid bij initiatieven rondom Fietsen & Gezondheid. Aansluitend komen ook de onderwerpen innovatie, Vuelta, het prachtige boek Fietsen maken Utrecht en de verdere vormgeving van Utrecht Bike Community aan bod.

Woensdag 30 september:
13.00 - 15.00 fietstocht
15.30 - 17.30 te gast bij a.s.r.

Meer informatie volgt

Sluiten