25 maart - UBC fietscafé

25 maart - UBC fietscafé

11 feb 2022 door Nelske Thalen

Vélocipède.jpeg

In de Moestuin Utrecht (Laan van Maarschalkerweerd 2) zal het eerste UBC Fietscafé plaatsvinden. Speciaal voor de gelegenheid kun je onder begeleiding van Kaspar Hanenbergh op een Vélocipède fietsen. Ook is het eerste drankje van ons!

Een nieuw initiatief om gaat over de wens om vaker ook fysiek bij elkaar te komen en bij te praten. Dat kan vanaf nu in het UBC Fietscafé. Dat gaat als volgt: We plannen deze ergens tussen de uitgebreide netwerkbijeenkomsten 'Te Gast bij'. Hier heb je dan uitgebreid de tijd en ruimte om elkaar te treffen en bij te praten. Mocht iemand evenwel een bijzonder idee hebben om daar als aanvullende facultatieve activiteit te plannen dan ondersteunen we je daar graag bij. 

Primeur: vrijdag 25 maart het UBC fiets-café bij de Moestuin in Utrecht. Voor wie naast het praten ook wel eens op een old-timer, een Vélocipède zoals deze heet, wil stappen is er de gelegenheid om dit te doen onder leiding van Kaspar Hanenberg. Aanmelden kan hieronder en je eerste drankje is al betaald. ;)

Dit is de perfecte gelegenheid om andere mensen te introduceren in de community. Wie nodig jij uit?

>> zet deze bijeenkomst met één klik op de knop in jouw agenda >>

En vergeet je niet aan te melden!

Sluiten