Deelnemen aan opening activatieprogramma Vuelta

Deelnemen aan opening activatieprogramma Vuelta

12 apr 2022 door Nelske Thalen

vueltavinget.jpg

Op 12 mei lanceert la Vuelta Holanda het eerste event van het activatieprogramma van de Vuelta. Leden van UBC krijgen de kans om hier nauw bij betrokken te zijn! Meer weten?  

Op 12 mei 2022 is het precies 100 dagen tot de start van la Vuelta Holanda. Dan begint ook het activatieprogramma, een programma boordevol activiteiten van allerlei soort: sportief, cultureel, educatief, culinair… Het is er allemaal.

Om dit moment te markeren wordt er op 12 mei door een divers peloton van 50 renners en rensters gefietst van Breda, via ’s-Hertogenbosch, naar Utrecht. Rond 18.30 uur komt het peloton aan op de Neude, waar Utrechts burgemeester Sharon Dijksma de renners zal ontvangen. Met een fietsbellenconcert wordt daar de start van het 100-dagenprogramma ingeluid. Iedereen kan daarbij zijn om het peloton (dat die dag ruim 140 kilometer heeft gefietst) een warm welkom te heten. Wil je dit meemaken? Zorg dan dat je vanaf 18.00 uur op de Neude bent.

Om de intocht naar de Neude nog feestelijker te maken, kunnen er in Overvecht 150 fietsers aanhaken, om de laatste 5 kilometer naar de Neude (geneutraliseerd) mee te fietsen. Dit kan op alle soorten fietsen, hoe diverser hoe beter. En voor de eenheid draagt iedereen iets roods. De Utrecht Bike Community mag hiervoor een twintigtal fietsers ‘uitnodigen’. Heb je interesse om hieraan mee te doen? Meld je dan HIER aan. Jouw aanmelding is definitief wanneer je van ons een email hebt ontvangen.

#vamosholanda

Sluiten