Programma UBC te gast bij Cannondale bekend

Programma UBC te gast bij Cannondale bekend

25 mei 2022 door Nelske Thalen

kasteel - cannondale.jpg

Op donderdag 9 juni zijn we te gast in het prachtige Woudenberg bij Cannondale. We hebben weer een divers programma. Zien we je in Woudenberg?

Het programma is zo goed als rond en dat willen we graag met je delen! We starten met een workshop verzorgd door Cannondale (deel 1) waar slechts plaats is voor 15 personen. Deze zit al vol! Daarnaast hebben we een plenair programma (deel 2). Dit is voor iedereen, doch beperkt, toegankelijk.

Programma:
14.00 - inloop deel 1
14.30 - start workshop Cannondale "fiets onder de loep" (VOL)
15.00 - rondkijken op landgoed Kasteel Geerestein & inloop voor deel 2
15.30 - start plenair programma - deel 2

  • Welkom met een gedicht van Wielerpoëzie door één van de dichters zelf.
  • Met Cannondale in gesprek over o.a. hun fietsen, historie, beleid en ambities in Europa en Nederland.
  • We bespreken o.l.v. Lucas Harms (Dutch Cycling Embassy) de ontwikkeling van de condities rondom het fietsen in Nederland met Otto van Boggelen van het jubilerende CROW en Dr. Henk-Jan Dekker (auteur van het boek Cycling Pathways)
  • Samen met Eric Nijland (fietsplatform.nl), Martin de Ruiter (Central Events / Velo Tours) en Sissy van Alebeek (TUI) bespreken we de laatste ontwikkelingen rondom (inter)nationaal Fietstoerisme
  • We bespreken samen met Jan Knaap (Nationaal Fonds Gehandicapten) zijn verzoek om de denk- en daadkracht van UBC te benutten bij de uitdagingen van Nationaal Fonds Gehandicapten.
  • We kijken terug op de handelsmissie naar Berlijn van DCE en ROM region Utrecht.
  • Wij verwelkomen D.J de Kruif als de nieuwe wethouder mobliteit van Woudenberg. Vervolgens sluiten we af met enkele pitches. Zo vertelt Haro Valkenburg over Cycling in Concert, heeft Sissy Alebeek (TUI) heel leuk nieuws over de ploegenpresentatie op 18 augustus. En stelt Stef Jansen de vraag waar er in de provincie de fiets veel wind vangt voor het plaatsen van zijn innovatieve product: de boomveer. Last but not least, zal Marjolein Antonidus de Mobiliteitsweek van 2022 onder de aandacht brengen. Wat verder handig is om te weten: Adres: Geeresteinselaan 57, 3931 JB Woudenberg Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Naar het plenaire programma mag je altijd relaties meenemen, mocht je al een afspraak hebben staan op 9 juni. De workshop van Cannondale zit al vol. Het event bevindt zich buiten. Zorg er dus voor dat je erop gekleed bent. In geval van slecht weer worden er tenten neergezet.

16.30 - 17.30 Ons programma sluiten we altijd af met een borrel. Dit keer natuurlijk ook! 

Wat verder handig is om te weten:
- Adres: Geeresteinselaan 57, 3931 JB Woudenberg
- Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Naar het plenaire programma mag je altijd relaties meenemen, mocht je al een afspraak hebben staan op 9 juni. De workshop van Cannondale zit al vol.
- Het event bevindt zich buiten. Zorg er dus voor dat je erop gekleed bent. In geval van slecht weer worden er tenten neergezet.

Sluiten