18 augustus - UBC te gast bij TUI

18 augustus - UBC te gast bij TUI

28 jun 2022 door Nelske Thalen

ploegenpresentatie - save the date.jpg

In samenwerking met Brabant Cycling Network en op uitnodiging van TUI zijn wij op 18 augustus te gast bij TUI Experience Center op het Neude. En laat dat zich nu net backstage bevinden bij de Ploegenpresentatie van de Vuelta. 

In samenwerking met Brabant Cycling Network en op uitnodiging van TUI zijn wij op 18 augustus te gast bij TUI Experience Center op het Neude. En laat dat zich nu net backstage bevinden bij de Ploegenpresentatie van de Vuelta. 

Het wordt een mooi programma van 16.30 tot 20.30. Uiteraard vertelt TUI onder andere over hun fietsreizen. Wij kijken vooruit op de koers met voormalig wielrenner Bram Tankink. Wij hebben het er over wat zich zoal achter de schermen afspeelt bij Jumbo Visma rond zo'n wielerronde.

Wij staan ook stil met UBC, BCN en BPU bij de maatschappelijke waarde van zo`n wielerronde. Wat heeft dat her en der opgeleverd? Wij kijken samen aan het begin van de avond op het Neude naar de ploegenpresentatie. Daarna gaan we weer naar binnen waar we getrakteerd worden op hapjes, drankjes en muziek. #VAMOS!

Een mooi programma, maar met beperkte plaatsen. Wil jij erbij zijn? SCHRIJF JE DAN HIER IN en dan laten we je weten of je bent ingeloot.

Sluiten