22 september - UBC te gast bij Innovam

22 september - UBC te gast bij Innovam

21 jul 2022 door Nelske Thalen

innovam-save the date.png

Nadat we 18 augustus te gast zijn geweest bij TUI, stormen we direct door naar het volgende event. Op donderdag 22 september zijn we uitgenodigd in Nieuwegein bij Innovam.

Ondanks dat we druk bezig zijn met het voorbereiden van UBC te gast bij TUI: de ploegenpresentatie, willen we je alvast op de hoogte stellen van ons evenement tijdens de Europese Mobiliteitsweek. Op donderdag 22 september zijn we te gast bij Innovam in Nieuwegein. Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche en met zijn Tweewieler Academy geven zij advies en verzorgen zij trainingen op het gebied van: tweewielertechniek, (after)sales management en HRM. We staan met hen en anderen stil bij de merites van het vak van mecanicien en fietsverkoper.

Pak je kans!
Ze bieden voor de liefhebber eerder op de middag twee workshops aan. Deze vinden tegelijk plaats en starten om 14.00. Zowel voor de workshop "E-bike en connectiviteit" en de workshop "Onderhoud en veiligheid" kun jij je hier voor inschrijven. Dit is uiteraard onder voorbehoud en pas na de zomervakantie krijg je bericht hierover.

We kijken op 22 september natuurlijk ook terug op de Vuelta, het activatieprogramma en last but not least op de legacy daarvan.

Meer informatie over "UBC te gast bij Innovam" op 22 september volgt na de Vuelta. Heb jij toch al een idee voor een pitch of wil je alvast met betrekking tot het programma iets delen? Laat het ons dan vooral weten! 

Sluiten