verslag: netwerkbijeenkomst fiets

verslag: netwerkbijeenkomst fiets

12 okt 2022 door Ernest van den Bemd

Gister vond de jaarlijkste netwerkbijeenkomst fiets van de provincie Utrecht plaats. Utrecht Bike Community mocht hier vertellen over de toegevoegde waarde van deze community.

UBC was deze week te gast bij de jaarlijkse netwerkbijeenkomst Fiets van De provincie Utrecht met alle Utrechtse gemeenten en Rijkswaterstaat Midden Nederland. Een mooi moment voor hen om tussen de gemeentelijke en provinciale verkiezingen in de balans op te maken. Er was een mooie scan gemaakt waar bijvoorbeeld in welke mate uberhaupt het woord fiets opgenomen was in de coalitieakkoorden. Er is een stad die daarin duidelijk op kop ging. Weet jij het? Laat het ons weten. 

netwerkbijeenkomst fiets

bron afbeeldingen: Gwen Boon van haar LinkedIn

Er werd op verschillende wijze stil gestaan wat betekenen de gemeentelijke (fiets)ambities voor de Provincie Utrecht en het nieuwe Bereikbaarheidsprogramma. Het was echt een ochtend met veel energie, een goeie uitwisseling, stof tot nadenken en plezier. Het is altijd gaaf om bevolgen professionals samen aan het werk te zien. Het was dan ook een goede gelegenheid en sfeer voor mij om de ochtend af te ronden met een pitch over de waarde van de Community om samen te werken aan deze grote ambties. Het elkaar informeren en inspireren door een groete diversiteit aan fietsprofessionals binnen een sprankelnde setting kan de fiets ook weer extra van de benodigde glans voorzien. We verheugen ons dan ook op nieuwe gasten bij onze bijeenkomsten. ;)

Sluiten