2 juni: UBC Fietscafé - etapas

2 juni: UBC Fietscafé - etapas

21 apr 2023 door Nelske Thalen

banner - fietscafe - 2 juni 2023 - bijeenkomsten op website.png

Onlangs hebben we jullie voor het volgende Fietscafé gevraagd te kiezen uit 2 opties, de Giro op 20 mei en de Etapas op 2 juni voor het volgende UBC FIETSCAFE.

We hebben een winnaar: 2 juni Etapas!

Dus we hopen jullie -met je fiets- op vrijdag 2 juni a.s. te mogen begroeten bij de Utrechtse Etapas Fietstoer van 35 kilometer. Dit is een fietstocht waarbij je al fietsend de prachtige omgeving van Utrecht verkent en ondertussen onderweg geniet van kleine hapjes en drankjes. Etapas wordt jaarlijks op de verjaardag van de stad Utrecht georganiseerd door ons gewaardeerd community-lid Central Events. Een leuke sportieve start van het weekend of als vrijdagmiddagborrel met je collega's.

Programma & informatie
Deelnemers ontvangen enkele dagen voorafgaand meer informatie en praktische details, hier vast de belangrijkste zaken voor vrijdag 2 juni a.s.:

  • 17.00 uur: Verzamelen bij de Fietshub Koningsweg, aan de Koningsweg 358 in Utrecht (dit is zowel de start- als finishlocatie).
  • 17.30 uur: Vertrek vanaf de Fietshub. We maken een prachtige fietstocht langs een uitgepijlde route door de Utrechtse omgeving met onderweg 3 stops om overheerlijke hapjes te proeven.
  • Bij de finish ontvang je o.a. een Utrecht 901 verjaardagsdrankje.

Meld je nu aan voor UBC-Utrechtse Etapas Fietstoer!
Deze activiteit kunnen we helaas niet zoals gebruikelijk is helemaal gratis aanbieden. In verband met ons vijfjarig bestaan bieden we onze leden graag €5 jubileumkorting op de normale deelnameprijs van €25,- Als UBC-lid betaal je dus maar €20,-.

Dit zijn de stappen om je -met ubc-korting- aan te melden:

  1. Ga naar de Utrechtse Etapas website: https://www.utrechtse-etapas.nl/inschrijven.
  2. Klik onder '35 KM route' op de rode button 'inschrijven.' Er opent zich nu een popup, scroll daarin naar beneden (onder 'tickets kiezen').
  3. Kies onder 'Individueel tarief': 'Start 17.30 uur en klik op het gewenste aantal kaarten en daarna onderaan op 'volgende' en vul je daarna gegevens in.
  4. In het volgende scherm krijg je de optie om een annuleringsverzekering af te nemen, mag maar hoeft niet. Klik onderaan op 'Volgende.'
  5. Kies in het volgende scherm voor 'Aansluiten bij een team' en kies voor team 'Utrecht Bike Community Etapas Fietstour.' Klik daarna weer op 'Volgende.'
  6. Vul in het volgende scherm de jubileum-kortingscode in: 'ubc-korting' en vervolgens je betalingsgegevens en maak de betaling af.
  7. Daarna krijg je de bevestiging.

Als je dit gedaan hebt maak je niet alleen gebruik van de korting maar ontvang je van de organisatie in aanloop naar de Etapas Fietstoer ook nog updates over het evenement. Daarnaast sturen wij je enkele dagen voor de fietstoer ook nog een mail met de laatste praktische informatie.

Tot zover over het komende UBC FIETSCAFE, tot ziens op 2 juni! Mocht je vragen hebben over het fietscafé, de aanmelding of andere zaken, dan horen we het graag.

P.S. Mocht je niet kunnen, dan hopen we je te zien tijdens UBC te gast bij MOVE op donderdag 29 juni.

Sluiten