Programma 7 december: UBC Te Gast bij Utrecht Science Park

Programma 7 december: UBC Te Gast bij Utrecht Science Park

3 nov 2023 door Frank Felix

banner UBC te gast Science park 7 dec (mailings + google form) 1920 x 480 140k

Tijdens onze 4e en laatste UBC-bijeenkomst van dit jaar, donderdagmiddag 7 december, zijn we te gast bij Utrecht Science Park, het bolwerk van de wetenschap. Hier werken 80.000 mensen van kennisinstellingen, onderzoeks-instituten en bedrijven intensief samen om oplossingen te vinden voor een gezonder en langer leven. Tijdens deze bijeenkomst staat de wetenschap rond fietsen centraal. Over: fietsprofessoren, fietswetenschap, bikeonomics, fietsdata en maatschappelijke kosten-batenanalyses.

Het programma:

  • Van onze gastheer Jan Henk van der Velden, Managing Director van Stichting Utrecht Science Park gaan we horen wat er hier allemaal gebeurt. Ook op het gebied van fietsen en de wetenschap.

  • Met Joost de Kruiff van Dutch Cycling Intelligence spreken we over de huidige status en ontwikkelingen op het gebied van fietswetenschap, fietsprofessoren en fietsdata-science.

  • Pim van der Zwet, adviseur van Decisio. Over o.a. de maatschappelijke kosten-baten-scans bij fietsen, bikeonomics en hoe zijn organisatie daarmee verschillende organisaties bijstaat.

  • Christiaan Rasch, oprichter en directeur van MobilityLabel. Hij laat o.a. zien hoe de wetenschap zijn weg vindt bij het geven van inzicht op de impact van interventies op het gebied van mobiliteit. En hij licht toe hoe overheden hierbij hun data-dashboard gebruiken.

  • Vooruitblik 2024: Tijdens deze bijeenkomst kijken we ook vooruit naar het komende jaar. We geven je een inkijkje in onze plannen en het UBC-programma voor 2024. Maar de community, dat zijn we samen. Dus we willen ook graag aandacht besteden aan de plannen van onze community. Dus ook die van jou of jouw organisatie. Daarom een oproep: deel met ons wat je plannen, ambities, wensen, ideeën of projecten voor 2024 zijn. En vooral wat je met de community wilt delen of waar je de hulp van onze zeer diverse community -van inmiddels ruim 650 fietsprofessionals- bij kunt gebruiken. Een kans die je niet wilt missen! Dus mail ons je plannen, ideeën en waar je hulp van de community bij kunt gebruiken: welkom@utrechtbikecommunity.nl. Mocht je er 7 december niet bij kunnen zijn, ook dan ontvangen we graag je plannen, ideeen, vragen of oproep. Dan gaan we kijken hoe we je verder kunnen helpen.

Natuurlijk en minstens zo belangrijk: we sluiten weer af met onze altijd weer gezellige en nuttige netwerkborrel, deze keer aangeboden door onze host: Utrecht Science Park.

De tijden:
15.00 - 15.30: Inloop
15.30 - 17.00: Plenair programma
17.00 - 19.00: UBC's Nuttige Netwerkborrel

Locatie:
Stichting Utrecht Science Park
Heidelberglaan 11, 3584 CS Utrecht

Save the date en meld je aan
Wil je deze laatste bijeenkomst van 2023 niet missen? 
Meld je dan hieronder aan.
Kort voor de bijeenkomst ontvang je een e-mail met de laatste praktische details
Tot ziens op 7 december!

>> Meld je hier aan voor deze bijeenkomst

Sluiten