1 juli: UBC te gast in Amersfoort

1 juli: UBC te gast in Amersfoort

30 mrt 2021 door Nelske Thalen

savethedate-amersfoort.png

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: 8 april is om bekende redenen verplaatst naar 1 juli. Op 1 juli hebben we de mogelijkheid jullie te ontvangen in het prachtige Amersfoort met een mooi programma. 

Donderdag 1 juli maken we onder begeleiding van lokale professionals om 14.30 een mooie fietstocht door Amersfoort. Zij nemen ons mee naar een paar van de vele bijzondere fietsprojecten die de Keistad rijk is.

Voorts fietsen we rond 16.00 letterlijk de Prodent Fabriek binnen en krijgen we direct een impressie van het Keistad FietsFestival. Een feest waar Amersfoort en fietsen samen komen.

Dan gaan we tafelen met onze gastheer Roald van der Linde, de opvolger van Hans Buijtelaar (Wethouder Amersfoort), over fietsen in Amersfoort. En zal vervolgens Arne Schadelee (gedeputeerde Utrecht) aanschuiven om o.a. de merites rondom het 'Nationaal Toekomstbeeld Fiets' te bespreken en de bijhorende prijs van meest onderscheidende ideeën uit te reiken. Ook spreken we met en Esther van Garderen (Directeur Fietsersbond) over haar eerste tijd bij de Fietsersbond.

Vorig jaar spraken we tijdens de herfstbijeenkomst over de 'fiets van de zaak' regeling die 1 januari 2020 in is gegaan. Op 1 juli 2021 blikken we terug op deze regeling en andere ontwikkelingen in de fietsverkoop.

Sluiten