3 februari - UBC te gast in Zeist

3 februari - UBC te gast in Zeist

9 dec 2021 door Nelske Thalen

zeist-verplaatst.png

Op donderdag 3 februari zullen we de eerste bijeenkomst van 2022 houden. Op uitnodiging van wethouder Catsburg zijn we te gast in het prachtige Zeist. Schrijf je 3 februari om 14.30 alvast in de agenda?

Donderdag 3 februari maken we deze keer onder begeleiding van lokale professionals via inspirerende 'fietspunten' een mooie fietstocht door Zeist.

We verzamelen en starten om 14.30 vanaf het gemeentehuis alwaar wethouder Catsburg ons welkom heet en het startschot geeft voor de tocht die ons uiteindelijk naar het Beauforthuis leidt. Het Beauforthuis is zowel een cultureel huis als een bijzondere plek voor fietsers met mooie fietsfaciliteiten. Bovenal hebben we nu ook het geluk dat we nu daar ook naar binnen kunnen en mogen!  We hebben echter wel een maximaal aantal plaatsen van 50 personen en volgen uiteraard de coronamaatregels. We vragen je dan ook een geldende QR-code te kunnen laten zien in het Beauforthuis en dat je een mondkapje bij je hebt.

In het Beauforthuis kijken we met de wethouder o.a. terug op deze tocht. Verder willen we deze keer graag een paar nieuwe leden en het nieuwe bestuur van de Utrecht Bike Communiy aan jullie voorstellen. Ook zullen we nog even stil staan bij nieuwe plannen van UBC. We sluiten, zoals je van ons gewend bent, af met pitches en heffen daarna graag het glas met elkaar.

Omdat we een beperkt aantal mensen kunnen toelaten, kan het zijn dat we te veel aanmeldingen ontvangen. Begin volgende week zal jouw aanmelding definitief worden gemaakt en door ons worden bevestigd. Je ontvang ook bericht wanneer het helaas vol is.

Schrijf je 3 februari om 14.30 alvast in de agenda?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Sluiten