Programma - UBC te gast bij Innovam - Tweewieler Academy

Programma - UBC te gast bij Innovam - Tweewieler Academy

29 aug 2022 door Nelske Thalen

We hebben echt al bijzondere evenementen achter de rug waar we met plezier op terugkijken. We waren zo al te gast in Zeist, bij Cannondale en als laatste waren we te gast bij het bewogen Vuelta-event bij TUI. Dat waren allen bijzondere hostingpartners en hostinglocaties met ieder zijn eigen signatuur. Dat geldt zeker ook voor het volgende UBC-event wanneer we op donderdag 22 september te gast zijn bij Innovam - Tweewieler Academy. Wij kijken ernaar uit! Zien we je daar?

ubc te gast bij Innovam - programma3

We hebben een mooi programma samengesteld voor je! We trappen zoals je van ons gewend bent af met de gastheren. Dit keer zullen we de geboden vakopleidingen en andere merites van het vak van mecanicien en fietsverkoper bespreken met  het o.a. met Herme Bruin (Directeur Innovam), Robbert Jan van den Berg (Manager Tweewieler Academy) en Bo van der Ven (Salesmanager PMG. B.V). Ook schruift Lennard Vis (Gerneral Manager Shimano Nederland) aan. 

We kijken ook terug op de organisatie en het verloop van de koers van dat fenomenale wielerevent-feest de Vuelta met Richard Kraan (Voorzitter Stichting La Vuelta Holande) en Claar Schouwenaar (projectleider provincie La Vuelta Holande). En we kijken samen met o.a. Rob van Doggenaar (Activatieprogramma La Vuelta Holanda) terug op het activatieprogramma voorafgaande aan de Vuelta. We zullen filosoferen over het verzilveren van de legacy van dit event.

Donderdag 22 september is de laatste dag van de Mobiliteitsweek. We zoomen samen met Marjolein Antonides in op de inhoud en ambities van deze Mobiliteitsweek.

Vervolgens gaan we door met de pitches. Bypoint zal kort pitchen over hun fietsinnovatie en Casper van Coppenhagen zal zo de handbikechallenge pitchen. Er is nog ruimte voor een pitch. Wees dus welkom om jouw pitch in te sturen of ons te tippen op een toffe innovatie.

Uiteraard sluiten we af met een netwerkborrel met heerlijke duurzame hapjes uit de regio en lichte zomerbiertjes

Sluiten