Afscheid Nelske Thalen als community coördinator

Afscheid Nelske Thalen als community coördinator

13 jul 2023 door Ernest van den Bemd

Voor de community-leden is Nelske Thalen een bekend gezicht. Ze was vanaf het prille begin bij de UBC betrokken en heeft enorm veel werk verzet rond de oprichting, de communicatie en de productie van alle evenementen. Dit combineerde ze met haar andere werkzaamheden. Onlangs besloot ze te stoppen met haar werk voor de community. Haar werkzaamheden zijn inmiddels overgenomen door Frank Felix.
Bij een volgende bijeenkomst gaan we haar zeker nog uitbundig bedanken, maar ze heeft ons een leuke bedankmail gestuurd die we graag met jullie delen. Hierin kijkt ze terug op haar periode bij de UBC en bedankt ze iedereen -dus ook jullie-voor 5 jaar UBC. Lees het hier

20230614Foto bij nelske neemt afscheid UBCSeptember2022-77 kopie

Nelske neemt afscheid

Dik vijf jaar heb ik met Ernest en de rest van de community met veel plezier gebouwd aan de Utrecht Bike Community. Maar zoals velen misschien niet weten, doe ik nog veel meer.
Ik woon met veel plezier in Leiden en heb daar ook een plantenwinkeltje: Salie.
Van daaruit werkte ik voor de UBC, maar daar schrijf ik ook lesstof voor een opleiding Energetische Heelkunde, ontvang ik mensen voor healings, geef ik workshops en verstuur ik stekjes voor stekjesabonnement.nl.

Ik heb afgelopen jaren veel geleerd. Zowel in samenwerkingsverbanden, als andere noodzakelijkheden die komen kijken bij deze stichting. Zoals het schrijven van subsidie-aanvragen en de verantwoording ervan. Inmiddels weet ik meer over fietsen dan 99% van mijn vrienden, dat is ook mooi meegenomen. Ik heb ervan genoten.

Door mijn andere werkzaamheden zag het er naar uit dat ik het in de toekomst niet meer kon combineren. Daarom maak ik graag plaats voor iemand die ook meer binding met regio heeft, over de juiste kennis en ervaring beschikt en die ook met nog iets meer plezier op de fiets zit dan ik. ;)

Afgelopen maanden hebben Ernest en het bestuur gezocht naar een vervanger. Uiteindelijk bleek het heel eenvoudig, aangezien onze voorzitter, Frank Felix, het graag van me over wilde nemen. Hij heeft hier ook de juiste kennis en ervaring voor. Inmiddels heb ik mijn taken overgedragen en heb ik afscheid genomen van het bestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat Frank mijn taken goed overneemt en dat UBC zich verder zal ontwikkelen tot een begrip in de regio.

Bij dezen wil ik je bedanken voor het reageren op onze mailtjes, de gezellige borrels en alles wat mijn werk bij UBC leuk heeft gemaakt.
En mocht je plantadvies nodig hebben (of een healing) dan heb je mijn nummer: dat hebben we onder elke email gezet!

Dank voor de mooie jaren bij UBC! Ik ga nieuwe dingen doen!

Groetjes,
Nelske

Sluiten